fredag 12 november 2010

na bilder

det har varit en viss efterfragan pa bilder i bloggen. har kommer nagra. det finns dock inga bilder pa mig an. jag ar annu inte tillrackligt bekvam i turistbrallorna for att be folk ta kort pa mig, alternativt fota mig sjalv. heh.


Haha sa har blir bilderna da jag over huvud taget inte ser vad jag tar kort pa. men pa den har gatan, lite langre ner, bor jag pa i alla fall. langst borta i bilden ser man skyskraporna i centrum.


det har ar eureka skydeck 88. den hogsta byggnades i melbourne vill jag minnas.

Det har ar husen mittemot eureka skydeck. mellan dem flyter floden yarra.

Detta ar brunnswick street. trendigt och hippt till tusen.


Igar akte jag ner till St Kilda beach och kollade pa stranden. Dar fanns det ovksa en fin liten park med massa palmer. nar jag var pa vag ner dit sag jag en skojare till man ocksa. han var ruffig med en papegoja pa axeln, och en ipad pa armen, haha! dar hade vi kontrasternas man.

pa stranden sag jag den storsta javla maneten jag nagansin sett! sa javla urkig den var.



runt kl 17 var jag pa vag hem for vi skulle ata middag tillsammans med eddie, men da sprang jag in i nick lillasyster som skulle till ett galleri inne i stan med deras mamma. hon fragade om jag ville folja med och sjalvklart ville jag det! det var en liten utstallning av gamla mat och vintidningar. lillasystern pluggar grafisk design sa det var det hon var ute efter. efter det strosade vi runt lite och mamman muttrade lite att middag kan ni ju ata nar ni vill, du borde stanna med oss och shoppa istallet. haha. i alla fall sa akte jag hem lite senare och at thai med nick och eddie. schuukt gott!

nu ska jag fortsatta med min dag! heido.

Inga kommentarer: